Overslaan en naar de inhoud gaan

Kiona

Home / Ervaringen / Kiona / Kiona

Al na 3 weken was de pijn verdwenen. Ik kon eindelijk, na 6 jaar, terug voetballen, wandelen, ... zonder pijn!

Hallo , ik ben Kiona en ben 18 jaar oud,

Ongeveer 6 jaar geleden begon ik aan een nieuwe studie richting ‘ sport ‘. Ik was er zeker van dat ik dit wou doen. Ik speel namelijk voetbal sinds mijn 5 jaar. Maar helaas mocht dit niet wezen, we waren nog geen 2 weken ver en ik had al een knie blessure. Ik kon niet verder doen in deze richting, wat ik zeker heel jammer vond.

Deze blessure bleef maar aanslepen, dus hebben mijn ouders en ik beslist om ermee naar de dokter te gaan. Vele keren ben ik terug moeten gaan, maar niets hielp.
4 jaar heb ik met deze blessure rondgelopen, dan zijn we uiteindelijk bij een specialist terecht gekomen. Deze zei dat het mijn meniscus was en dat ik geopereerd moest worden.
Na 4 jaar dacht ik eindelijk van deze blessure af te raken en eindelijk verlost te zijn van de pijn en terug te kunnen voetballen .

In de zomer van 2011 ben ik dan eindelijk geopereerd geweest. Hiervoor heb ik dan heel veel moeten rusten en ze verzekerde mij, dat ik weer helemaal een nieuw mens ging zijn , dat ik weer kon sporten zoals er voor.
Maar dit was helaas niet, de pijn in mijn knie bleef maar. Hiermee heb ik dan nog een jaar mee rondgelopen en blijven sporten, pijn of niet, ik zou voetballen. Maar de pijn verergerde alleen maar.
Uiteindelijk zijn we dan naar een andere specialist gegaan, weer hebben ze onderzoeken gedaan om te zien wat er mis was. Maar deze vertelde mij, dat er niets aan de hand was met mijn knie. Hij wist dus niet van waar deze pijn kwam. Ik mocht naar huis.

Mijn ouders vonden niet dat ik hiermee kon mee blijven rondlopen , we zochten dus verder naar een oplossing.
Op een dag zei mijn nonkel me dat hij naar een chiropractor ging en dat hij veel kan doen.
We hadden niks te verliezen en namen dus een afspraak.
De eerste keer dat ik ging, stelde hij vele vragen en ik vermelde dan ook dat ik een knie blessure had, dat al jaren aansleepte . Hij onderzocht dit dan ook en vond de oorzaak. Het bleek een verzwakte spier te zijn wat overlast van de meniscus veroorzaakte. Al na 3 weken was de pijn verdwenen. Ik kon eindelijk, na 6 jaar, terug voetballen, wandelen, ... zonder pijn! Inmiddels staan wij een half jaar verder en voel mij nog steeds goed.