Overslaan en naar de inhoud gaan

Marian

Home / Ervaringen / Marian / Marian

Dankzij ondersteuning van de behandeling met specifieke aangepaste voeding heb ik nu weer een normaal leven en heb ik geen last meer van pijn. Het moedeloze en zieke gevoel is totaal verdwenen.

Mijn ervaring met Chiropractie,

Sinds 1989 kreeg ik klachten met van mijn spieren en gewrichten. Pas later heb ik mijn chiropractor leren kennen.

Ik ben daar heen gegaan met rugklachten.. Deze klachten bleken chronisch te zijn. Zijn behandelingen waren bij mij altijd succesvol. Het was hem wel opgevallen dat er steeds wel iets anders bij kwam,zoals pijn in de duim, elleboog en kaak etc. Deze pijnen werden door zijn behandelingen tijdelijk weggenomen. Toentertijd voelde ik mij meestal lusteloos en ziek.

Na veelvoudige bezoeken aan huisarts, ziekenhuis en therapeuten werden er steeds verschillende diagnoses gesteld. Deze varieerde van artrose, reuma, hormonen en leeftijd.

Conclusie vervolgens van mijn huisarts was dat ik er maar mee moest leren leven.

Toen heb ik gevraagd of mijn chiropractor mij raad kon geven. Hij zij dat het hem ook was opgevallen dat de klachten in variatie gingen toenemen. Daar hij zeer geïnteresseerd was in de gevolgen van voeding in het menselijk lichaam raadde hij mij mijn voedingspatroon aan te passen.

Het was geen garantie dat het zou helpen, maar het was de moeite waard om het te proberen.

Ik ben in juli hiermee begonnen. Nadat ik had gelezen wat je wel en niet mag eten ben ik vol goede moed begonnen. Op deze manier werd mijn lichaam helemaal schoon. Na enkele weken begon het (dieet) zijn vruchten af te werpen. Na zes weken was ik pijnvrij. Al die tijd had ik dus niet meer (normaal) gegeten en was ik ook nog 7 kilo afgevallen. Toen ben ik dit voedingspatroon gaan afbouwen en ben beetje bij beetje weer normaal gaan eten. Alles kon ik verdragen en de pijnen bleven weg. Tot die keer dat ik op een dag wat verkeerds had genuttigd. Binnen een kwartier had ik alle hevige pijnen terug. Ik ging in kaart brengen wat ik per dag at en wat de gevolgen waren. Het was al snel bekend waar ik SUPER ALLERGISCH VOOR WAS. Het is ongelofelijk maar waar, een kleine dosis is genoeg om mijn hele dag te verpesten door de pijn die ik er van krijg.

Dankzij ondersteuning van de behandeling met specifieke aangepaste voeding heb ik nu weer een normaal leven en heb ik geen last meer van pijn. Daarbij zit ik ook veel lekkerder in mijn vel. Het moedeloze en zieke gevoel is totaal verdwenen. Ik eet nu bewuster en in mijn ogen nog lekkerder dan voorheen.Mijn gewicht is daarna ook op peil gebleven. En leven zonder enkele belastende voedingsmiddelen is goed te doen. Er zijn zeer goede alternatieven.

Bij soortgelijke klachten zou ik mensen aanraden om in ieder geval chiropractie te proberen, want als dit soort complete begeleiding aanslaat kan het een enorme verandering in je leven brengen.

Ik wil de Chiropractor dan ook danken voor zijn advies.

Marian Peters

Ik ben altijd bereid om een en ander toe te lichten.