Overslaan en naar de inhoud gaan

Mattie

Home / Ervaringen / Mattie / Mattie

Hij begon me te onderzoeken, wat testjes te doen en vragen te stellen, en fronste toch ook wel even zijn wenkbrauwen als hij zag hoe ernstig het met me gesteld was.

Kort mijn verhaal inzake rugproblemen en andere…

Al jaren ondervond ik last van mijn rug in het algemeen maar een 3-tal keer per jaar ernstig in mijn onderrug. Als het echt op die plaats was dan was het zo ernstig dat ik me in geen enkele houding meer kon begeven zonder onmenselijke pijn te moeten verdragen.
De laatste keer voordat ik via mijn broer bij de Chiropractor terechtkwam was ik een zeer zware kachel aan het plaatsen wanneer ik weeral eens goed prijs had!
Ik kreeg een pijnscheut en moest mij laten helpen om in een auto te geraken om zo naar de dichtst mogelijke kinesist te geraken.
Ik kwam daar binnen en het was een vriendelijke dame die mij daar is ging van af helpen zo lachte ze.
Ze stelde me een paar vragen die ik zo goed mogelijk beantwoordde en begon me te masseren, heel hevig en pijnlijk, ook met zuignappen en kaarsjes op mijn rug enz… echt belachelijk!

Ik lag op mijn buik en moest weer recht komen zei ze me, ik probeerde uit alle macht maar het lukte me niet, ze sloeg wit uit en ik zag paniek in haar ogen wat mij zeer verontrustte en totaal geen vertrouwen gaf!

Ze haalde haar collega-kinesist uit dezelfde praktijk erbij om eens te kijken want ze vond mij een “zeer zwaar geval”.

Die man hielp mij recht en onderzocht mij zeggende: sorry dit gaat boven mijn pet, het is 35euro aub!

Die heb ik niet betaald en ben nogal slechtgezind buiten gekropen!
Zo kwam ik bij de Chiropractor terecht waarvan ik al via mijn broer Jonathan zeer positieve commentaar had gekregen.

Hij wou zelfs in zijn drukke schema een plaatsje maken om 12u snachts want hij kan maar een paar dagen per week actief zijn in Belgie.
Hij begon me te onderzoeken, wat testjes te doen en vragen te stellen, en fronste toch ook wel even zijn wenkbrauwen als hij zag hoe ernstig het met me gesteld was.
Maar na een paar keer op verschillende manieren mij gekraakt te hebben zal ik het noemen kon ik al terug rechtop staan en zelfs zonder pijn stappen.
Het was ook de eerste keer dat ik te horen kreeg dat iemand in mijn geval elke drie maand eens op controle zou moeten komen en vergeleek dat met onderhoud aan je wagen.
Dan kan hij controleren hoe je lichaam ervoor staat en help ik jou lichaam zichzelf te herstellen zei hij me.
Ik weet niet waarom maar ik had onmiddellijk van het eerste halfuur vertrouwen in deze bekwame man!
Ik ben nu al een paar maanden klachten vrij, voel mij zeer goed en ben met mijn vrouw ook al bij hem geweest die met chronische rugproblemen kampt en zelfs al betere resultaten boekt dan mezelf!
Ook heeft hij me leren kennis maken met een ander manier van met voeding om te gaan wat mij lichamelijk en geestelijk al enorm deugd en kracht gegeven heeft!