Overslaan en naar de inhoud gaan

Nancy

Home / Ervaringen / Nancy / Nancy

Een nieuwe wereld ging voor mij open. Het internet werd mijn beste vriend. Recepten uitproberen, nieuwe voedingsmiddelen leren kennen enz...

Ik liep al meer dan 15 jaar rond met pijn, gaande van hoofdpijn, rug schouder en nek pijn. Alle dagen vechten tegen mezelf, want van pijn word je niet bepaald vrolijk. Ik voelde me nooit echt fit en altijd moe.

De klassieke geneeskunde heeft me niet echt kunnen helpen. Ik was er dus zeker van dat ik met mijn pijn zou moeten leren leven.

Tot iemand me zei dat de chiropractor me wel zou kunnen helpen. En inderdaad na 2 behandelingen was ik al van mijn hoofdpijn af. Ook rade hij me aan anders te gaan eten en met zijn voedingslijst ging ik aan de slag.

Een nieuwe wereld ging voor mij open. Het internet werd mijn beste vriend. Recepten uitproberen, nieuwe voedingsmiddelen leren kennen enz.

Nooit gedacht dat IK van mijn suikerverslaving zou afraken. Een aanrader voor iedereen. Het vraagt wel een zekere inspanning maar na 5 maand kan ik met zekerheid zeggen HET IS DE MOEITE WAARD.