Overslaan en naar de inhoud gaan

Pierre

Home / Ervaringen / Pierre / Pierre

Een kameraad kocht mijn eerste wandelstok. Via mijn zelfde kameraad, leerde ik mijn Chiropractor kennen
Stond ik septisch of was het een ultieme test?

Enkele jaren terug werd ik zwaar ziek inwendig ziek , hartfalen, darmkanker , huidkanker , wachtlijst voor een ruilhart. Externe blaassonde…inkorten van dikke darm, rectale correcties...open hart ingreep.  
Als zeer actieve moto rijder overkwam mij al even erg , enkele jaren terug iets waar ik zwaar aan tilde : mijn benen werden loodzwaar en pijnlijk. Zonder te kunnen omschrijven waar het echt pijn deed werden deze wel echt erg stram. Van uit zithouding opstaan was erg moeilijk. Stappen, wandelen was een zware opgave.
Weer ging ik ten rade bij een van de grootste klinieken van ons landje  - in het Leuvense al waar ik een tiental medische ingrepen al onderging. 
Ik werd er binnenste buiten gedraaid met vele en te dure scans , van benen, bekken , rug en hersenen. 
Hersenvocht werd via de rug onderzocht. Maar het ging van kwaad naar erger, benen liepen echt stroef en stram. Ik kocht een fiets om de benen te doen draaien en reed van verleden jaar tot nu, november 2013  ongeveer een 4000 tal km. 
Op en afstappen van de moto ging echt niet meer en ik zag mijn jongensdroom verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Een kameraad van mij kocht mijn eerste wandelstok, het zou nog moeilijker komen vreesde ik. En dan via via, en via mijn zelfde kameraad, leerde ik mijn Chiropractor kennen. Het was eind september 2013.
Stond ik septisch of was het een ultieme test? Ik weet het niet, maar ik volgde met verbazing de handen van deze Chiropractor die mij onverwachts feitelijk weer hoop gaf van - weg met die zere rug en benen?
Bij de tweede sessie verschoof mijn vooroordeel al, ik keek al uit naar de derde sessie. 
Nu enkele maanden nadien - ben ik aan mijn ongeveer achtste  sessie? Zonder belang! Ik voel mij gelukkig door veel minder rugklachten en mijn mobiliteit groeit.
Ik wip uit de zetel, ik gooi mijn been weer over de moto heen en zeur niet meer, en mijn rug? Veel veel beter hoor. Ik had eerder moeten gaan en draai mijn hoofd daar waar mooie madammen langs komen!

Dank U Chiropractor